Hacker Highschool av ISECOM (the Institute for Security and Open Methodologies) ble publisert i 2003. Laget for å inspirere tenåringer til å lære seg datasikkerhet og bruke kunnskapene til gode formål.

Hacking er problemløsning på høyt nivå! Det kreves ferdigheter, logikk og kreativitet som igjen er ønsket av alle arbeidsgivere. (Sommer 2018 inngikk IBM partnerskap med Hacker Highschool.)

Pete Herzog, grunnlegger og direktør av ISECOM/HH spurte om jeg ville holde det første kurset i Norge. Første klasse ble gjennomført Vår 2018 på KKG i samarbeid med Aftenskolen i Kristiansand. Alt materialet er tilgjengelig på nettsidene og man kan også kjøpe bøkene her.

hh

Nytt kurs holdes Våren 2019, ta kontakt lurer du på noe 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.