Den nye personvernloven setter ikke noe krav om systemer og tjenester for å følge regelverket.

Man skal med andre ord lage rutiner, policyer og prosesser som gjør at virksomheten følger kravene. Det finnes derimot noen verktøy som kan hjelpe med å gi oversikt og kontroll. Skulle det skje at noe blir plassert feil eller at rutiner ikke blir fulgt, kan Microsoft Office 365 hjelpe. Har du E3 eller E5 lisens får du med eDiscovery (lokalt søk, originalarkiv og eksport) og DLP (Data Loss Prevention, Manuelle regler for lagring og sletting og manuell klassifisering).

Med dette kan du finne ut hvilken data du har hvor og forhindre at det blir sendt ut av organisasjonen.

Les mer om forskjellene på Office lisensene her. Legger ved noen klipp som beskriver mer om mulighetene.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.