I går skrev jeg om verktøy i Microsoft Office pakken som kan hjelpe med å følge personvernregelverket. Men hva med dem som ikke ønsker å oppgradere til E3 eller E5 lisensen, eller ikke har Office 365?

Da anbefaler jeg Panda Adaptive Defense 360 med Data Control modulen. Dette er så bra at vi ble Panda partner på dagen og nå videreselger deres produkter gjennom Sikkr.

Løsningen er genial. Man installerer en agent (program) som leter etter virus og skadevare på maskinen. Hva hvis man lette etter personopplysninger samtidig og setter dette i system for oversikt og kontroll. Dette er akkurat hva Panda har gjort.

Se skjermbilde, ta kontakt med oss lurer du på noe.

panda data control

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.